Zoho Marketing Automation
flow-image

Hvornår bør du bruge automatiseret marketing?

Dette whitepaper er udgivet af Zoho Marketing Automation

Alle forretningsfunktioner, som har til formål at generere mere omsætning. Mere omsætning kommer fra kvalitetskunder, som ofte udgjorde de bedste leads, før de blev konverteret. Det er en dominoeffekt, der starter, lige når en webbesøgende viser den første interesse for et brand.  Effektive markedsførere er dem, der udnytter interesserne på forskellige besøgende og kanaliserer dem på linje med et brands vision. Dette hjælper dem i sidste ende med at levere det personlige engagement, som de besøgende har brug for til at blive til leads og i sidste ende loyale kunder.Marketingsautomatisering er en del af nuet. Selvom automatisering traditionelt er blevet set som et middel til at reducere manuelle opgaver, fremskynde tingene og gøre det muligt for markedsførere hurtigt at levere templatemeddelelser i massevis, vil de fleste markedsførere i dag bede om at afvige fra dette.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Marketingssoftware, Marketingsstrategi, Digital marketing, Marketingsautomatisering, Indholdsmarketing, Indgående marketing