Tealium
flow-image

Hvordan du trives i den nye verden af konverteringsmåling med Tealium + Google

Dette whitepaper er udgivet af Tealium

Som annoncør er du afhængig af at have præcise konverteringer for at bevise, at dine kampagner rent faktisk skaber indtægter og for at gennemføre de nødvendige optimeringer. Hvad sker der, når forhindringer som tab af tredjepartscookies kommer ind i annonceringsøkosystemet og påvirker din adgang til disse væsentlige konverteringsmålinger? Heldigvis er vi her for at hjælpe dig med at finde ud af det! For nylig satte vi os ned sammen med den ansvarlige for Googles produkt til konverteringsmåling, Namrata Chakrabarti, for at tale om, hvordan vores partnerskab kan hjælpe brands med at tackle disse udfordringer og forberede sig på langsigtet succes.Download denne blog nu for at se nøglepointerne fra webinaret!

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Marketingsanalyse, Marketingsstrategi, Kundeanalyse, Kundeforhold, Datamining, Digital marketing, Online marketing, Datadrevet marketing, Målretning, Vis annoncering