Marketo
flow-image

Den definitive vejledning til leadgenerering

Dette whitepaper er udgivet af Marketo

I marketingsklimaet i dag er leadgenerering blevet en populær strategi for at hjælpe med at skabe efterspørgsel og få dine marketingsbudskaber ud på tværs af flere kanaler. Leadgenerering hjælper din virksomhed med at øge brandgenkendelsen, opbygge relationer, generere kvalificerede leads og i sidste ende lukke handler.Igennem de forskellige former for leadgenereringstaktikker, der nævnes i denne vejledning, kan en virksomhed indsamle kontaktoplysninger til potentielle målgrupper for at arbejde på at gøre dem til kunder.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Marketingssoftware, Marketingsstrategi, Digital marketing, Marketingsautomatisering, Indholdsmarketing, Indgående marketing, Marketingsteknologi, B2B, Marketingsinnovation, Samarbejde, Tilpasning, Teknologi, Moderne marketing, Segmentering