Bynder
flow-image

Styring af digitale aktiver vs. Dropbox, Box og WeTransfer

Dette whitepaper er udgivet af Bynder

Organisationer opererer sjældent på måder, hvor enkeltfunktionsløsninger fuldt ud kan imødekommes, og teams har tendens til at arbejde bedre i centraliserede miljøer, der er samarbejdsfremmende. Når det gælder digitale medier, kan nogle platforme være til lagring, andre kan være til le-overførsler, men en DAM-platform er der, hvor indholdet virkelig kommer til live. Det er det eneste sted, hvor digitale aktiver – eller indhold, eller medier – skabes, administreres og lagres. Hvis du er et team, der skal skabe, administrere og lagre indhold på en dynamisk måde, er DAM en retning, der er værd at overveje.

Download nu

box-icon-download

*krævede felter

Please agree to the conditions

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af vores Privacy Notice. Hvis du har yderligere spørgsmål bedes du sende en e-mail til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterede kategorier Marketingsanalyse, Marketingsstrategi, Kundeanalyse, Kundeforhold, Datamining, Digital marketing, Online marketing, Datadrevet marketing, Målretning, Vis annoncering, Marketingsteknologi, B2B, Marketingsinnovation, Samarbejde, Tilpasning, Teknologi, Moderne marketing, Segmentering